Ris Viderspun je objavila da se razvodi od Džima Tota

Posle 12 godina braka, Ris Viderspun i Džim Tot objavili su da se razvode.

Glumica je upoznala glumca, producenta i menadžera talenata na jednoj zabavi, a nakon godinu dana zabavljanja, on ju je zaprosio.

Ris Viderspun i Džim Tot objavili su veridbu u decembru 2010. i venčali se u martu 2011. na romantičnoj ceremoniji na ranču glumice u Kaliforniji. Neposredno pre proslave 12. godišnjice, objavili su razvod: „Imamo neke lične vesti da podelimo“, stoji u njihovoj zajedničkoj objavi na Instagramu, gde Ris Viterspun i Džim Tot objavljuju da su odlučili da se rastanu. „Sa puno pažnje i razmišljanja doneli smo tešku odluku da se razdvojimo“, nastavlja se u postu.

„Uživali smo zajedno u toliko divnih godina i ići ćemo napred sa dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili. Naš najveći prioritet je naš sin i cela naša porodica dok počinjemo ovo novo poglavlje. Ova pitanja nikada nisu laka i veoma su lična. Zaista cenimo poštovanje koje ćete pokazati u takvim privatnim, porodičnim trenucima. Ris i Džim."

Par ima 10-godišnjeg sina Tenesija Džejmsa. Ris Viterspun ima još dvoje dece, Avu (23) i Dikona (19), sa bivšim mužem i glumcem Rajanom Filipom. Njih dvoje su se razveli 2008.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group