Rijanin otac je saznao za njenu drugu trudnoću tokom Super Bowla

Rijanin otac je bio iznenađen kao i ostatak sveta kada je pevačica pokazala svoj zaobljen stomak tokom Super Bowla.

Ronald Fenti, koji je doleteo sa Barbadosa da prisustvuje utakmici Glendejla, nije imao pojma da njegova ćerka očekuje svoje drugo dete sa A$AP Rokijem. „Bože moj! Moja beba je ponovo trudna“, rekao je on na tribinama stadiona.

Ranije je pevačica, Robin Rijana Fenti, imala skandaloznu vezu sa svojim tatom. Ronald se razveo od Rijanine majke zbog problema sa alkoholom i drogom kada je RiRi imala samo 14 godina. Kasnije je zvezda optužila svog oca da je zloupotrebio njeno ime u interesu sopstvene kompanije za zabavu. Međutim, u septembru 2021. povukla je tužbu protiv njega. Očigledno su osećanja bila jača od ozlojeđenosti.

"Ona voli to. Ona je veoma brižna majka. Svi kažu da dete liči na mene, ali, znate, deca se menjaju, lica se menjaju. Veoma je sličan Rijani i Rokiju“, rekao je deda u intervjuu.

Ronald se našalio da će mu Rijana odseći glavu ako otkrije ime deteta, a rekao je i da svog budućeg zeta smatra kul momkom. Čekamo svadbu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group