Rijanin nastup na Super Boulu biće pretvoren u dokumentarac

Rijanin nastup u februaru 2023. na Super Boulu verovatno će biti tema novog dokumentarca na Apple TV+.

Izvori kažu da je servis za striming izdvojio milione za novi projekat koji će prikazati težak put pevačice nazad ka muzici nakon što je rodila svoje dugo očekivano dete.

„Biće intervjuisana tokom proba i sastanaka uoči velike večeri, što će biti uvid u to kakav je život zaista sada kada se vratila u pop muziku kao mama. Rijana je ogromna sila na koju treba računati kada je muzika u pitanju, zbog čega je Apple platio milione. Za sve što je vezano za Rijanu vlada ogromno interesovanje, pogotovo što će ovo biti njen veliki povratak na scenu prvi put posle mnogo godina. RiRi zaista želi da svet pamti zašto je ona jedna od najvećih izvođačica svih vremena“, rekao je insajder.

Dokumentarac bi mogao da bude "poseban projekat" koji je umetnica i poslovna žena nagovestila početkom novembra. Ona je tada potvrdila da ne planira da izda album u skorije vreme. "Ako ću ostaviti svoje dete, onda ću ga ostaviti samo zbog nečeg posebnog", rekla je tada pevačica.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group