Princ Vilijam i Kejt Midlton javno su čestitali rođendan Megan Markl

O odnosima sinova princeze Dajane redovno pišu strani tabloidi i kraljevski stručnjaci. Novi povod za pisanje članaka o njihovom odnosu bio je rođendan princa Vilijama: 21. juna vojvoda od Kembridža je proslavio svoj 40. rođendan.

I dok je većina članova kraljevske porodice na društvenim mrežama podelila tople reči slavljeniku, PRINC HARI I MEGAN MARKL su suzdržano ćutali. Jedini post koji se tog dana pojavio na njihovoj stranici bio je posvećen jednom poznanicom para - devojka je zamolila da je podrže lajkovima. S obzirom na ovo, obožavaoci kraljevske porodice nisu očekivali da će vojvode od Kembridža poželeti SREĆAN ROĐENDAN VOJVOTKINJI od SASEKSA.

Megan Markl je 4. avgusta napunila 41 godinu. Princ Hari, princ Čarls i Kamila Parker su joj poželeli najlepše želje putem društvenih mreža. Uprkos ne najtoplijem odnosu sa njom, primer drugih rođaka sledili su i vojvode od Kembridža. Na društvenim mrežama objavili su sliku vojvotkinje od Saseksa, snimljenu tokom službe u katedrali Svetog Pavla povodom PLATINSKOG JUBILEJA ELIZABETE II.

"Srećan rođendan vojvotkinji od SASEKSA!", stoji u natpisu.

PRINC ČARLS I NJEGOVA ŽENA KAMILA objavili su istu fotografiju, ali su je ukrasili animacijom balona. Britanska kraljica Elizabeta Druga uzdržala se od čestitki: stručnjaci kažu da se njen odnos sa princem Harijem i njegovom suprugom znatno pogoršao nakon što su želeli da pozovu fotografa da upozna njenu praunuku Lilibet. Tada je kraljica smatrala da vojvoda od Saseksa želi da zaradi na ovim slikama u budućnosti tako što će ih prodati tabloidima, i odgovorila je oštrim odbijanjem. Međutim, upućeni kažu da ih je pozvala u Balmoral – ELIZABETA II JE DALA ŠANSU PRINCU HARIJU I MEGAN MARKL da u narednim nedeljama dođu u Škotsku kako bi pokušali da ojačaju odnose.

Kraljevski stručnjak Kinsi Šofild unapred je potvrdio da vojvotkinja od Saseksa nije razmišljala da svoj 41. rođendan proslavi u Londonu.

„Siguran sam da će rođendan Megan biti prilično intiman – ona će definitivno izabrati da večera sa princom Harijem i bliskim prijateljima u Lucky’s Steakhouse restoranu, a zatim će praviti poslastice i tortu sa svojom decom ARČIJEM I LILIBET“, rekla je Kinsi novinarima.

Prema njenim rečima, princ Hari je poslednjih nedelja proveo tražeći „poseban i kultni“ poklon za svoju dragu: „Kažu da želi da joj pokloni novi komad nakita koji će na neki način biti povezan sa njihovom decom – najverovatnije sa primenjenim inicijalima.“

Ljubitelji vojvoda od Saseksa veruju da deo krivice za njihov odlazak iz Londona u Montesito snose PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON. U britanskoj štampi redovno se pojavljuju članci u kojima se novinari pitaju da li će vojvoda od Kembridža jednog dana uspeti da preuzme vlast ako ne bude u stanju ni da reši sukob sa rođenim bratom. Kraljevski stručnjaci, u međuvremenu, izražavaju nadu da će PRINC ČARLS to pokušati da reši kada presto pređe na njega.

Insajderi bliski monarhovoj porodici kažu da on planira da zatraži od vojvode od SASEKSA da se vrate u domovinu princa Harija. Zbog seks skandala sa princom Endrjuom, njegove kraljevske dužnosti prebačene su na princa Vilijama i njegovu suprugu - izvori kažu da princ Čarls želi da olakša breme svog najstarijeg sina i da ove obaveze prebaci na najmlađeg.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group