Lifestyle - Celebrity

Poznate osobe koje vole da spavaju

Niste sami!

Gvinet Paltrou

"Za mene, spavanje je glavna stvar. Ako ne spavam dovoljno vremena, sigurno ću izgledati kao da me je udario kamion", priznala je Gvinet.

Sigurni smo da malo preuveličava stvari: znamo da je Paltrou jedna od glavnih holivudskih mačevalaca, pa čak i nedostatak spavanja neće uticati na njen izgled na bilo koji način. Godine treninga i pravilan način ishrane definitivno utiču na njenu lepotu.

Hajdi Klum

Model priznaje da pokušava da ne spava manje od deset sati - i odlazi u krevet skoro kad i njena deca. To je njena glavna tajna, jer u 44. godini izgleda najmanje 20 godina mlađe!

Kameron Dijaz

Još jedna verna pristalica pravog načina života: redovno se bavi sportom, pazi na ishranu i svoj izgled. "Znate, za mene su neke stvari neophodne ... Pa, recimo, kao disanje! Bez sna i treninga, stvarno ne mogu postojati ", priznaje Dijazova.

Lejdi Gaga

Može zaspati u bilo kom trenutku, bilo gde. Kolege joj se često smeju jer u avionu može da zaspi i pre poletanja. Mi joj zavidimo!

Eva Mendes

Dugo vremena nije htela decu, jer bi naneli štetu njenom režimu dana. "Obožavam decu, ali Gospode, neće mi dozvoliti da zaspim!" - rekla je Mendesova pre nekoliko godina. A sada ima dve lepe ćerke i sa zadovoljstvom žrtvuje svoje spavanje.

M.L.

foto:bazaar.ru

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group