Lifestyle - Celebrity

Poznate ličnosti koje svojim ponašanjem čine ovaj svet boljim

Slavne ličnosti su po definiciji model na koji se ljudi širom sveta ugledaju.

Bilo da je u pitanju omiljeni glumac ili glumica koji nas zadivljuju na filmskom platnu, ili je to omiljeni pevač ili pevačica čije nas pesme uvek duboko ganu. A možda su to i oni čije šale znamo napamet i uvek uspevaju ponovo da nas nasmeju. U osnovi poznate ličnosti su one koje većina nastoji da sledi kada je uspeh u pitanju, ali i koje oštro osuđuje zbog pogrešnih koraka u životu. Ruku na srce, nije baš slavno biti slavna ličnost.

Pa opet postoji i jedna druga strana poznatih ličnosti, ona koja koja se uzdiše iz njihovog morala. Pristojno ponašanje uprkos slavi je jedan oblik kojim slavne ličnosti pokazuju da stoje čvrsto s nogama na zemlji. Međutim ima i onih koji se svim srcem trude da ovaj svet učine boljim mestom za život, za sve nas. Naša današnja priča je o nesebičnim delima i ponašanju slavnih ličnosti koja nadilazi njihovu slavu u poslu kojim se bave i čini ih večnim herojima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group