Postoje glasine: Adel se udaje!

Pevačica se već sprema za venčanje...

Adel planira da se povo uda! Ovo su izvestili izvori publikacije Deux Moi ističući da su informacije „iz veoma pouzdanog izvora“. Sportski agent Rič Pol postao je izabranik poznate pevačice, a par se zabavlja više od godinu dana i, čini se, spremni su da dostignu novi nivo u vezi.

Prema insajderima, Adel i Rič će se venčati u leto 2023. Međutim, same poznate ličnosti još nisu komentarisale ovu vest. Najverovatnije, žele da zadrže detalje svoje veze u tajnosti.

Obožavaoci pevačice počeli su da pažljivije gledaju njene fotografije i primetili su  verenički prsten sa dijamantom u obliku kruške na njenom prstu na koncertu u Las Vegasu prošlog vikenda. Mediji prenose da Adel ovaj prsten nosi već godinu dana, pa postoji pretpostavka da je Rič Pol odavno zaprosio svoju buduću ženu.

Podsetimo, Adel se 2019. godine razvela od svog prvog supruga Sajmona Koneckog, sa kojim joj je rastanak teško pao. Pevačica je sve svoje emocije izrazila u albumu „30“, a čak je dobila i statuetu Gremi za glavni singl Easy On Me.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group