Zašto su Šakira i Žerar Pike raskinuli?

Šakira i Žerar Pike

Šakira i Žerar Pike zvanično su potvrdili da se razvode nakon 12 godina braka.

"Žao nam je što moramo da potvrdimo da se rastajemo. Tražimo privatnost u ovom trenutku radi dobrobiti naše dece, koja su naš najveći prioritet. Unapred vam hvala na razumevanju i poštovanju“, naveo je par u zajedničkoj izjavi objavljenoj na društvenim mrežama u subotu.

Vest o njihovom razlazu stigla je nakon što je španska novinska kuća El Periodico objavila da 35-godišnjak ponovo živi u svom domu u Barseloni - daleko od Šakire (45) i njihovo dvoje dece, Milana (9) i Saše (6). Obožavaoci takođe obraćaju pažnju na tekst Šakirine nove pesme Te Felecito, u kojoj ima vrlo iskrenih stihova:

"Zbog toga što sam te upotpunila, bila sam rastrgana na komade. Upozorena sam, ali nisam obraćala pažnju. Shvatila sam da si lažan, to je bila kap koja je prelila čašu. Nemoj mi reći da ti je žao, izgleda iskreno, ali dobro te poznajem i znam da lažeš ”.

Šakira

Takođe, u štampi se uporno priča da je Pike stalno viđen u noćnim klubovima, ponekad vrlo sumnjive vrste. Takođe se navodi da je Šakira optužila svog voljenog za prevaru. Zvanično, par ovu vest nije komentarisao, ali Pike je Šakiru navodno prevario sa 20-godišnjom plavušom koja studira i radi kao hostesa u Barseloni. Šakira je Pikea uhvatila u krevetu sa devojkom, nakon čega se fudbaler odselio iz njihovog zajedničkog stana.

Šakira i Žerar Pike sa decom

Ipak, par je ove godine zajedno proslavio Dan zaljubljenih, a Šakira je podelila fotografiju kojom je obeležila tu priliku na društvenim mrežama. Tokom godina, fudbaler i pevačica su se povremeno pojavljivali zajedno na crvenom tepihu, a Šakira ga je podržavala na fudbalskim utakmicama, često dovodeći decu sa sobom. U avgustu 2020, Pike je podelio porodičnu fotografiju sa putovanja na Maldive i napisao je „Vreme za porodicu“.

„Činilo se da su srećni i njihova deca su preslatka“, rekli su novinarima upućeni. Ali, kao što vidimo, svemu dođe kraj, čak i ovako lepoj ljubavnoj priči.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group