Pink iskreno govori o tome kako je nabacila, a zatim skinula 16 kilograma

Pink je priznala da se tokom pandemije ugojila 16 kilograma, ali pevačica je uspela da smrša, a sada se oseća jače nego ikad.

„Pauze su dobre za moj glas, ali nisu tako dobre za moje telo. Tokom kovida sam se ugojila 16 kilograma. Svakog dana sam pripremala kisela testa za hleb i razna peciva, a onda bih sve pojela“, priznala je zvezda.

Pevačica je takođe operisala kuk i imala dvostruku operaciju zamene diska u vratu, što je dodatno zakomplikovalo stanje njenog tela. Ali 43-godišnja zvezda je rekla da je uspela da skine višak kilograma. Dobitnica Gremija je prvi put progovorila o oporavku od operacije u novembru 2021.

„Bila je to teška prva nedelja, puna suza i bola, depresije i konstantne temperature. Ponižavajuće je za nezavisnog čoveka kao što sam ja da bude fizički nesposoban i zavisan, makar i na par meseci. Učim se daru primanja pomoći. Moj put će biti svrsishodan i ja ću se potpuno oporaviti. Zbog toga sam veoma zahvalna“, priznala je zvezda.

Za Pink nije bilo lako nekoliko godina, jer je doživela i gubitak oca, koji je preminuo od raka prostate 2021. godine. „Znam da ponekad imam tendenciju da se setim loših stvari. Želim da pokušam da zadržim dobro, a bilo je mnogo dobrih stvari“, rekla je zvezda o svom odnosu sa pokojnim ocem u nedavnom intervjuu. Pink je uspela da izrazi svoje emocije dok je radila na svom predstojećem albumu Trustfall. Album će biti objavljen širom sveta ovog petka.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group