Pevačica Adele (praktično) je potvrdila vezu sa reperom Skeptom

Adele se smatra jednom od najbogatijih izvođačica sa bogatstvom od 190 miliona dolara, i to uprkos činjenici da je poslednjih godina napravila pauzu od posla.

U isto vreme, tačno zna vrednost novca i veoma je odgovorna u svojoj potrošnji. Kako izveštava The New York Post, prošlog vikenda Adele su primetili u kupovini.  

Nije toliko bitna kupovina, koliko njeno društvo tokom kupovine. Sećamo se da je Adele u oktobru prošle godine kategorično negirala bilo kakvu vezu sa reperom Skeptom, objavljujući na Instagramu objave koje potpisuje kao „snažna, usamljena i nezavisna“ dama sa mačkama. Ali, izgleda da je pevačica ipak nešto skrivala... ili je veza para u to vreme tek počinjala?

Ali, prema navodima upućenih, dok je kupovala u Pradi, pomogla je britanskom muzičaru Skeptu da odabere odeću - strpljivo je gledala odeću i komentarisala džempere, pantalone, jakne i kapute. I svaki put je s ljubavlju uzviknula kako je divno izgledao.

Čini se da je par pre ovoga proveo praznični vikend u obližnjem Palm Springsu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group