Paris Hilton je prvi put pokazala svoju najmlađu ćerku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Prošle jeseni, Paris Hilton je po drugi put postala majka.

Ona i njen suprug Karter Reum dobili su ćerku, kojoj su dali ime London. Zvezda je dugo skrivala lice devojčice zbog kritika sa kojima se suočila na društvenim mrežama nakon objavljavanja fotografija svog sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Međutim, Paris je pre neki dan objavila fotografiju naslednice i podelila da je ona izabrala ime za sebe mnogo pre rođenja deteta: „Predstavljam vam London Merilin Hilton-Reum. Sanjala sam da imam ćerku koja se zove London otkad znam za sebe. Tako sam zahvalan što je ovde. Zaista cenim svaki trenutak koji provedem sa njom. Ona i Feniks, moji mali anđeli, pokazali su mi ljubav za koju nisam znala pre njih.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Zvezda je priznala da su joj sada deca i porodica najvažnije u životu. Rekla je da je ovo inspirisalo novu pesmu koju je nedavno snimila: „Moja posebna veza sa decom, mužem i porodicom je najvažnija stvar na svetu. Moje neverovatno putovanje kroz majčinstvo inspirisalo je veoma ličnu pesmu „Fame Won’t Love You“, koju sam snimila sa svojom dragom prijateljicom Sijom."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group