Paris Hilton je konačno pokazala svoju bebu

Paris Hilton i Karter Reum konačno su svetu pokazali svoju bebu.

Par je u četvrtak podelio prvu fotografiju svog sina na društvenim mrežama. Na profesionalnom portretu koji je snimio fotograf Denis Goser, srećna majka s ljubavlju grli svoju novorođenu bebu dok je Reum nežno gleda. „Ceo naš svet“, napisala je u opisu fotografije.

U epizodi njenog podcasta Ovo je Pariz koji je emitovan ove srede, Paris Hilton je takođe govorila o neobičnom izboru imena za svog sina. Beba je nazvana Feniks Baron Hilton Reum i delimično je inspirisana gradom u Arizoni. Zvezda planira da nastavi ovu temu sa budućom decom, jer je već izabrala ime London za svoju buduću ćerku. "Godinama sam planirala imena svoje dece", dodala je ona. Srednje ime Baron bilo je priznanje pokojnom dedi Paris Hilton: „On je uvek bio moj mentor, toliko sam se ugledala na svog dedu, bili smo tako bliski i nedostaje mi svaki dan, tako da sam zaista želela da odam počast njemu tako što sam po njemu dala ime mom prvom sinu“, rekla je u podkastu.

Fotografije su se pojavile mesec dana nakon što je par objavio rođenje svog prvog zajedničkog deteta. Ubrzo je odeljak za komentare bio ispunjen nežnim željama Kim Kardašijan, Naomi Kembel, El Faning, Krisi Tejgen, Demi Lovato i drugih poznatih prijatelja.

Od tog trenutka počelo je novo poglavlje u njihovoj srećnoj priči.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group