"Ovo je nepodnošljivo": Sara Džesika Parker je prvi put progovorila nakon smrti njenog prijatelja i kolege Vilija Garsona

Vili Garson, glumac najpoznatiji po ulozi Stenforda Blača u kultnoj TV seriji Seks i grad, preminuo je prošle nedelje u 57. godini.

U hit seriji HBO igrao je ulogu bliskog prijatelja Keri Bredšou, koju je tumačila Sara DŽesika Parker, a nedavno je radio na spin-of seriji „And Just Like That“.

Sara Džesika Parker, koja je do sada ćutala, juče je prvi put reagovala na smrt svog kolege i dugogodišnjeg prijatelja objavivši dirljiv post na Instagram profilu.

„Nepodnošljivo je. Ponekad je ćutanje najjača izjava. O nepodnošljivom bolu. O gubitku više od 30 godina prijateljstva. Pravo prijateljstvo, u kojem je bilo tajni i avantura, zajedničke profesionalne porodice i poštenja, koncerata i putovanja, zajedničkih večera i noćnih telefonskih poziva, i međusobne odanosti, pobede i razočaranja, straha i besa, i godine zajedničkog snimanja i smeha do kasno u noć - i kao Stenford i Keri, i kao Vili i Sara Džesika“, rekla je glumica u svojoj objavi.

"Vili. Sve će mi tvoje nedostajati. Vrtim u krug naše poslednje zajedničke trenutke. Pročitaću ponovo svaku poruku koju smo razmenili tokom tvojih poslednjih dana i staviti na papir naše poslednje razgovore. Tvoje odsustvo je krater koji ću ispuniti ovim sećanjima i svima onima koja će tek isplivati na površinu..."

"Moja ljubav i najdublje saučešće vama, dragi Nejtane (Nejtan je usvojeni sin Vilija Garsona). Bio si i bićeš svetlo Vilijevog života i njegovo najveće dostignuće bilo je to što je bio tvoj tata. Ovo mi je poslednje rekao. 'Divne narukvice svuda okolo.' Da. Počivaj u miru, Vili Garson", napisala je Sara Džeska Parker na Instagramu.

Podsetimo se da se Vili Garson takođe vratio snimanju tokom ponovnog pokretanja serije pod nazivom And Just Like That - glumac je primećen na setu u Njujorku sa Sarom Džesikom Parker. Izveštava se da je pre smrti uspeo da završi nekoliko epizoda buduće serije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group