Okončana saradnja između Bijonse i brenda adidas

Adidas se rastaje sa još jednom zvezdom.

Nemački brend je krajem prošle godine prekinuo sve odnose sa Kanjeom Vestom nakon serije skandaloznih izjava repera, a sada je prestao da radi sa Bijonse. Prošle godine pojavila se informacija da zajednička linija pevačice i sportskog giganta pod nazivom Ivy Park ima finansijskih poteškoća. Tada je brend jedva uspeo da proda bar polovinu predmeta iz kolekcija. Međutim, zvanični razlog za „rastanak” Bijonse sa Adidasom objašnjen je kao „kreativne razlike”.

Podsetimo, pop diva je pokrenula sopstvenu liniju odeće još 2016. godine zajedno sa kreatorom Top Shopa, Filipom Grinom. Njihova saradnja je trajala dve godine, nakon čega su sva prava na brend preneta na pevačicu. Zatim, 2018. godine, Bijonse je potpisala ugovor sa Adidas brendom, koji je u to vreme već imao nekoliko uspešnih saradnji sa zvezdama šou biznisa. Nijedna strana još nije komentarisala njihov "raskid", ali izvori kažu da Bijonse planira dalje da razvija svoj brend, udaljavajući se od čisto sportske tematike.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group