Od Kejt Mos do Amber Herd: glavne žene u životu Džonija Depa

Džoni Dep je nedavno proslavio 59. rođendan, a u čast ovog događaja, odlučili smo da se prisetimo njegovih najživopisnijih i kultnih romansa i pitamo psihologa zašto njegove ljubavne veze nisu usrećile glumca.

„Kao što znate, Džoni Dep je prošao kroz prilično težak period detinjstva, adolescencije, a kasnije i formiranja ličnosti. Disfunkcionalna porodica u kojoj se otac bori sa alkoholizmom i diže ruku na majku, a ona, zauzvrat, nema snage i želje da svom sinu pruži pravu količinu ljubavi. Ovakvo ponašanje uticalo je da se kod malog Depa formira imidž „hladne žene“, kojoj će on uvek biti privučen i fasciniran. Sve ovo nije moglo a da ne utiče na formiranje iskrivljene percepcije ljubavi i odnosa kod glumca.

Model ponašanja koji je sam odabrao i koji mu je doneo maksimalno zadovoljstvo je patnja, koja karakteriše osobu sa neurotičnim devijacijama. Otuda i sklonost glumca ka alkoholizmu i stalnoj promeni partnerki. Nakon što je Dep uspeo da dobije još jednu "hladnu" ženu, njenu ljubav, toplinu i naklonost - misija je završena i interesovanje je nestalo. A onda je Dep ponovo krenuo na put pronalaženja histeričnih žena. Ova trauma i dalje proganja glumca, kao nedovršeni geštalt - Džonijeva manija da ulazi u teške odnose. Samo takvo shvatanje ljubavi zadovoljava glumca, a nema interesovanja za zdrave međuljudske odnose“, kaže psiholog.

U galeriji otkrijte ko su bile glavne žene u životu Džonija Depa:

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group