Lifestyle - Celebrity

Novi singl Billie Eilish "Happier Than Ever" nam otkriva njenu novu boju kose

Billie Eilish očigledno proživljava najbolji period u svom životu, a upravo njena nova muzička ostvarenja odražavaju njego raspoloženje.

Eilish je zadirkivala svoje fanove isečkom iz njenog novog singla, koji nosi naziv "Happier Than Ever", postavljajući ga na svojim društvenim mrežama i otkrivajući svoju novu plavu boju kose.

U najavi koja traje svega 15 sekundi, Eilish je prikazana kako sedi okrenuta leđima kameri, pri čemu se čuje njen glas i stihovi "Kada sam daleko od tebe, srećnija sam nego ikad". A kada okrene glavu, muzika staje i ona netremice gleda u kameri pokazujući da zaista misli ono što govori. U svojoj prethodnoj objavi na Instagramu Eilish je nagovestila da je novi album na pomolu, potpisujući svoj selfie sa – "Stvari se dešavajuuuu!"

Eilish je to obećanje ispunila svega nedelju dana potom, najavljujući svoj novi album pod nazivom "Happier Than Ever". On će sadržati 16 pesama, uključujući prethodno objavljenje singlove "My future" i "Therefore I Am", kao i naslovnu numeru.

Još u decembru Eilish je rekla da će novi album objaviti samo pod jednim uslovom – ako njeni fanovi prestanu da se žele po pitanju njene frizure. Njeni obožavaoci su bili zatražili od Billie da promeni svoju ikoničnu crnu kosu sa zelenim korenom, na šta im je ona odgovorila da od albuma neće biti ništa ako nastave da ismevaju njenu boju kose. I na kraju Billie je obećala da će promeniti friz kada dođe vreme za njenu sledeću eru.

Kada je u martu otkrila pramenove svoje plave kose, posle dodele Grammy nagrada, njena slika na Instagramu je za svega 6 minuta sakupila preko milion lajkova. Ovo je ujedno bila poruka njenim fanovima da je novi album na putu.

Ž.J.

Izvor: Bustle

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group