Nekad i sad: zvezde na crvenom tepihu

Kako su zvezde izgledale prvi, a kako poslednji put na crvenom tepihu – neke će vas posebno iznenaditi.

Kada osoba postane poznata, mnogi ljudi postaju uključeni u njen privatni život, ali i karijeru. Paparaco fotografi na svakom koraku, događaji, stilisti koji su zaduženi za svaki njihov izgled. Ipak, moramo svi priznati da prvo “zvanično” pojavljivanje zvezda uvek privuče najviše pažnje kako medija, tako i nas koji redovno pratimo svaki veći događaj.

Prvi put na crvenom tepihu znači i ozvaničavanje statusa zvezde, jer se tada po prvi put ličnosti iz sveta zabavne industrije pokazuju u svom svetlu, bez pomoći armije stilista, a u većini slučajeva su u pitanju deca koja tek počinju da grade svoju karijeru. Tokom godina, iste zvezde postaju ozbiljnije, svesnije svoje slave i edukovanije kada su u pitanju lepota i moda. Zato slike “nekad i sad” u većem broju slučajeva izazivaju iznenađenje i šok, jer se između njih dešava mnogo promena, naročito kod dama.

U današnjoj galeriji vam predstavljamo slike zvezde sa njihovog prvog pojavljivanja i poslednjeg. Sigurni smo da ćete biti oduševljeni!

V.R.

« 16 17 18 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group