Nakon razvoda Bred Pit i Anđelina Džoli zajedno letuju zbog dece

Bred Pit i Anđelina Džoli su možda svoje nesuglasice ostavili po strani da bi zajedno otišli na odmor sa svojom decom.

Holivudski glumac u ponedeljak je primećen kako šeta Rimom, i to ne bi bilo nimalo čudno da novinari nisu videli i njegovu bivšu suprugu Anđelinu koja je odabrala sunčanu Italiju da se opusti u društvu ćerki - 13-godišnje Vivijen, 16-godišnje Šajlo i 17-godišnje Zahare. To je delom i zbog činjenice da se snimanje njenog novog filma „Bez krvi“, u kojem će glavnu ulogu igrati Salma Hajek, odvija u jednom evropskom gradu. Iako ne znamo sa sigurnošću da li je Pit izlazio sa svojom porodicom i bivšim ženom, verovatnoća da je glumac otišao u Italiju da bude sa svojom decom je prilično velika!

Moguće okupljanje porodice dolazi usred napete pravne bitke između poznatih ličnosti nakon što je Anđelina prošlog leta prodala svoj udeo u njihovoj vinariji Šato Miraval, koja je u vlasništvu ruskog biznismena Jurija Šeflera.

Međutim, kada su deca u pitanju, čini se da su skandalozni supružnici spremni da se udruže. Bivši par je oduševljen plesnim sposobnostima malene Šajlo i njenim plesovima koji su već osvojili TikTok. Osim toga, Pitu ne smeta što se Šajlo sve češće pojavljuje na crvenom tepihu sa svojom majkom.

„Bred ne želi da odraste tako brzo, ali je ponosan što je vidi na crvenom tepihu. Ovo joj daje samopouzdanje. Naravno, on brine o uticaju Holivuda na svu njegovu decu, ali veruje instinktima Anđeline Džoli u ovoj oblasti “, rekao je insajder.

Preživeti razvod nije lako, ali je ipak lepo što je par spreman na kompromis zarad srećne budućnosti svojih naslednika!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group