Lifestyle - Celebrity

Najistaknutiji razvodi i raskidi zvezda u 2019. godini

Varanje i ljubavne drame koje smo gledali u proteklih 12 meseci!

Kajli Džener i Travis Skot

Kajli Džener i Travis Skot raskinuli su nakon dve godine veze. Zvezde same nisu komentarisale ovu vest, ali štampi su i dalje nedostajali neformalni detalji. Pričalo se da Kajli želi pravu porodicu: venčanje i više dece, a Travis - druženje u klubovima, rep i druženje sa drugim ženama. Konkretno - sa Instagram modelom Rozan Kar. Ona i Travis bili su u nežnoj vezi pre Kajli. A pojavom vanbračne supruge i ćerke, Skot nije prestao da se sastaje sa dugogodišnjom devojkom.

Kolin Fert i Libia Fert

Kolin Fert i njegova supruga Livia živeli su zajedno 22 godine. Pre nekoliko godina Libija je imala romansu „sa strane“. Kada je preljuba postala javna, Kolin i Libija, kao što se činilo spolja, držali su se zajedno i svi su bili sigurni da je kriza završena. Ali ne: sredinom decembra, par, koji ima dva zajednička sina, zvanično je najavio razvod.

Majli Sajrus i Liam Hemsvort

Ljubavna priča Liama Hemsvorta i Majli Sajris trajala je 10 godina. A brak samo 8 meseci. "Biće bolje za nas oboje", filozofirali su mladenci najavljujući razvod. Šta se tačno dogodilo između Majli i Liama nije poznato. Mediji iznose razne verzije - od varanja do droge i alkohola. Jedno je jasno: nisu se uspeli rastati kao prijatelji - oboje su imala puno pritužbi. Možda su i zato pokušali da što više ubrzaju razvod i uopšte zaborave jedno na drugo.

Bredli Kuper i Irina Šajk

U junu su se Bredli Kuper i Irina Šajk bez ikakve drame mirno dogovorili o starateljstvu nad zajedničkom ćerkom. Bredli Kuper i Irina Šajk zajedno su bili četiri godine. Novinari nisu čekali komentare i skandalozne izjave. I uzalud su Irinini fanovi aktivno raspravljali o strastima, optužujući Lejdi Gagu za raskid.

Kejti Holms i Džejmi Foks

Šest godina trajala je romansa Kejti Holms i Džejmija Foksa. Ali ljubav je prošla. Zvanično, glumci to nisu najavili. Ali sve je postalo jasno bez reči - kada se Džejmi družio u klubovima sa mladim pevačicama, a Kejti je počela da se pojavljuje svuda sama. I usput, vrlo impresivno: izgubivši muškarca, Holms je odjednom našla svoj stil - a sada se čak i strogi američki Vogue divi njenom načinu odevanja.

Điđi Hadid i Zejn Malik

Supermodel Điđi Hadid i muzičar Zejn Malik su se zabavljali od 2015. godine. Tokom godina romanse, svi su se navikli na činjenicu da se ljubavnici razilaze, a potom i zbližavaju. Ali u proleće 2019. godine Malik je otpratio Điđi na Instagramu - a to mnogo znači u modernoj stvarnosti. Pa, do leta, Điđi se već zabavljala sa drugim čovekom - učesnikom emisije "Bachelor" Tajlerom Kameronom. Istina, trajalo je samo nekoliko meseci.

Lejdi Gaga i Kristijan Karino

Lejdi Gaga je skoro pobegla sa venčanja. U decembru 2018. godine, pevačica je rekla "da" svom agentu Kristijanu Karinu. I posle četiri meseca se predomislila - otlazala veridbu i završila vezu.

 M.L.

 7sisters.ru

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group