Monika Beluči sa plavom kosom jednostavno je neprepoznatljiva

Za nekoliko dana videli smo sjajan povratak Adel sa „Easy on Me“, Dženifer Lopez sa ružičastom kosom, kakvu do sada nismo videli, sada je na redu Monika Beluči da debituje sa plavom kosom.

Pre oko dve godine, tačnije, na reviji Dolce & Gabbana na Nedelji mode u Milanu, Monika Beluči je odlučila da promeni dužinu kose i pojavila se sa kratkom bob frizurom. Od tada je pustila da joj kosa raste, uvek ostajući "verna" svojoj smeđoj nijansi.

Sada je vreme da vidimo Moniku Beluči kao vatrenu plavušu. Pre nekoliko dana 57-godišnja italijanska zvezda objavila je na svom ličnom nalogu na Instagramu fotografiju sa novom bojom kose, što je izazvalo iznenađenje kod njenih obožavalaca. Pozirajući pred ogledalom sa plavim uvojcima, Monika je jednostavno bila neprepoznatljiva.

U opisu fotografije napisala je da je ova promena napravljena u kontekstu potreba novog filma u kojem glumi, " The girl in the fountain" koji će biti predstavljen na torinskom Filmskom festivalu 30. novembra 2021.

Da li ste spremni da vidite Moniku Beluči kao plavušu?

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group