Mila Jovović uživa u zimi sa sedmogodišnjom ćerkom Daš

Mila Jovović zna da uživa u svakom trenutku svog života.

Glumica je podelila svoju ljubav prema snegu sa svojom voljenom 7-godišnjom ćerkom Daš Edan. Na svom Instagram profilu objavila je slatku zajedničku fotografiju i u objavi napisala koliko joj znači vreme u društvu najmilijih.

„Toliko snega danas!!! I nisam mogla provesti dan bolje nego sa mojom 7-godišnjom Daš. Ovo su trenuci koji će se pamtiti zauvek. Beli pokrivači pokrivaju vrhove drveća sve dok grane ne postanu tako teške da sneg poćne da pada na naše glave, čuju se neobični zvuci dok ljudi hodaju kroz otopljenu, prljavu bljuzgavicu pored puteva“, zadivljena je zvezda.

Mila je takođe primetila da je ovog zabavnog dana njena ćerka trčala kroz svež snežni nanos u parku i bila je zapanjena stotinama ptica koje su poletele u parku, koje su se činile tako blizu da je skoro mogla da oseti kako joj krila dodiruju lice. „I sve to sa tom malom rukom u rukavici. Sa mojom malom Daš, ćaskajući o svemu na njenom slatkom jeziku. Bilo je sjajno. To će definitivno biti deo uspomena koje ću videti pre nego što umrem. Srećna nedelja svima!“, dodala je Jovović.

Ako niste znali, zvezda Petog elementa, zajedno sa rediteljem Polom Andersonom takođe odgaja 15-godišnju Ever Gabo i Osijana Larka, koji ima 2,5 godine. Pol je sa Milom radio na mnogim njenim filmovima, a upoznali su se na snimanju prvog dela kultne franšize Resident Evil. Nedavno je njihova najstarija ćerka Ever glumila mladu Natašu Romanovu u superherojskom filmu Crna udovica. Talenat tinejdžerke je takođe bio cenjen nakon što se pojavila kao mlada verzija lika svoje majke u Resident Evil: The Final Chapter.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group