Megan Markl bi mogla da potpiše ugovor sa francuskom kućom Dior

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tialoto.bg (@tialoto.bg)

Posle neuspele saradnje sa platformom  Spotify!

Pre neki dan se saznalo da Megan Markl i princ Hari završavaju saradnju sa platformom  Spotify - podkast vojvotkinje od Saseksa „Archetypes“ nije bio baš uspešan i završen je nakon prve sezone.

Pored toga, izvršni direktor Spotify Bil Simons nazvao je par "prokletim lopovima" i rekao da nisu ispunili svoju posvećenost broju izdanja emisije. Da bi sačuvala reputaciju Megan Markl, holivudska PR agencija William Morris Endeavor, na čelu sa menadžerom Arijem Emanuelom, aktivno radi na "rebrendiranju" vojvotkinje, a njena saradnja sa modnom kućom Dior može biti prvi korak ka uspehu po ovom pitanju.

„Već nekoliko nedelja kruže glasine da Megan namerava da potpiše ugovor sa brendom Dior. Ako to učini, niko se neće setiti da je njen glupi mali podkast otkazan posle jedne sezone“, rekao je insajder za publikaciju.

Trenutno, Ari Emanuel ima plan da poveže ime Megan Markl sa brendovima poput Dior i odvoji je od negativne prošlosti. Zbog toga se, kako navodi insajder, Markl nije pojavila u Londonu na krunisanju Čarlsa i nije bila prisutna na sudu sa suprugom kada je svedočio u slučaju protiv medijskog holdinga Mirror Group.

„Megan je bila mudra da se distancira od muževljevih toksičnih drama. Ovo je žena koja stalno ide napred. Radi se o stvaranju globalnog brenda. Uskoro će biti objavljeni veliki poslovi“, dodao je anonimni izvor.

Takođe, mediji su skrenuli pažnju na činjenicu da se princ Hari od nedavno pojavljuje na zvaničnim događajima isključivo u odeći Dior. Da, nosio je odelo francuske modne kuće na krunisanju Čarlsa i Kamile, a na sudskim ročištima u Londonu pojavio se u košuljama iz Dior kolekcije. Megan je takođe nosila Dior za brojne događaje, uključujući sahranu kraljice Elizabete II i krštenje njenog sina Arčija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group