Lifestyle - Celebrity

Matthew Perry slučajno otkrio okupljanje Prijatelja

Ponekad se dogodi da od slinog uzbuđenja, slavne ličnosi zapravo zaborave da ono što trenutno rade, treba da bude skriveno od javnosti.

Naime, ljubitelji popularne serije “Prijatelji” željno su iščekivali bilo kakve vesti o nastavku ili makar savršenom završetku sage o 6 prijatelja. Jedan od njih sasvim neočekivano, objavio je na svom Instagram profilu njihovo ponovno okupljanje. U pitanju je niko drugi do Matthew Perry.

“Nekoliko sekundi pre nego što pojedem četkicu za šminkanje” napisao je Perry, dodavši “ a da ne spominjem ponovno okupljanje sa Prijateljima”. Fotografija je nastala na stolici za šminkanje iza scene, što je u velikoj meri oduševilo fanove ove serije širom sveta.

Shvativši šta je uradio, Perry je brzo izbrisao objavu, ali ne dovoljno brzo jer su mnogi fanovi serije videli veliko slovo P, u reči Prijatelji. Ali on nije jedini koji izgleda ne može da dočeka da publici predstavi specijal “Prijatelja”. Njegov kolega David Schwimmer je takođe napisao da je na putu za LA, radi snimanja specijala. Schwimmer je dodao da će ovo biti prvi put da se sastaje sa bivšim kolegama – posle mnogo godina.

Očekuje se da će cela ekipa originalnog sitkoma biti na setu od Davida i Matthewa, preko Jenn, Courtney i Lise, pa sve do Matta. Glumačka ekipa Prijatelja je prethodno bila najavila snimanje epizode okupljanja u februaru 2020. godine, ali je projekat odložen usled situacije sa Covidom 19.

Nakon što je Perry objavio a zatim obrisao najavu okupljanja, na zvaničnom Instagram profilu Prijatelja je potvrđeno da se okupljanje zaista događa, rečima “da li bismo mogli da budemo više uzbuđeni?!”

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group