Mala crna haljina Alekse Čang neophodna je za leto

Za seksi i nepretenciozno kul izgled, recite "da" maloj crnoj haljini. Fleksibilnost ovog komada iznenadiće vas jer se može nositi bukvalno u bilo kojoj prilici. To je odgovor na pitanje "šta da obučem ponovo kad izađem?". To je komad koji se nosi zimi i leti i odgovara svima.

Verujemo da je vanvremenska vrednost nekih komada jedna od tajni uspešnih stajligna. Mala, crna haljina kombinuje ove dve karakteristike i obećava pravi rezultat. Da li želite da je nosite sa sandalama sa visokim potpeticama? Sa papučama u jarkim bojama? Sa parom jednostavnih sandala? Da, idealno se uklapa uz sve. Ako tražite inspiraciju, Aleksa Čang daje savršenu ideju u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

Aleksa Čang je nosila svoju malu crnu haljinu i izgledala je fantastično. Na jednoj od fotografija koje je objavila na Instagramu vidimo je kako sedi na baršunastoj sofi i nosi mini haljinu bez naramenica sa izrezom i prednjim otvorom. Haljina je dizajnerke Magde Butrim i ona ju je iskombinovala sa crnim slingback cipelama sa metalnim detaljima.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group