Madona se vratila na scenu nakon teške bolesti

Pre nekoliko dana je 65-godišnja zvezda Madona održala koncert u Londonu u okviru turneje The Celebration.

Njeno troje dece izašlo je da podrži majku i takođe je učestvovalo u šouu koji je Madona pripremila za svoju publiku. 17-godišnji Mersi je svirala klavir, 11-godišnja Ester je demonstrirala svoje plesno umeće, a 27-godišnja Lurd, zajedno sa svojom majkom, ocenila je sestrin ples.

Turneja, koja je ranije morala da bude odložena zbog Madonine hospitalizacije, tempirana je da se poklopi sa 40. godišnjicom njene karijere. Zbog toga je umetnica odlučila da uključi kultne numere kao što su „Like a Prayer“, „Vogue“, „La Isla Bonita“ i „Ray of Light“.

Pevačica je ranije rekla da su joj deca, koja su bila u blizini, pomogla da se oporavi.

„Bila je to luda godina, a ja sam već mislila da neću preživeti, a tako su mislili i lekari. Pet dana mog života je izbrisano iz mog sećanja. Ili je bilo pet dana smrti, ne znam tačno gde sam bila, ali anđeli su me čuvali, a moja deca me svaki put spašavaju. Takođe je zabeležila šta je mislila kada se našla na rehabilitaciji: „Kada sam se probudila, sva moja deca su bila oko mene. Moja prva misao bila je o njima. Druga je bila o tome kako ne želim da razočaram one koji su kupili karte za moje koncerte i one koji su neumorno radili sa mnom u poslednjih nekoliko meseci na stvaranju moje turneje. Mrzim da razočaram ljude."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group