Madona: Još uvek pokušavam da shvatim kako da budem majka

Ona objašnjava zašto je njenoj deci teško da imaju mamu poput nje.

Madona možda ima šestoro dece, ali priznaje da još uvek pokušava da shvati kako da bude majka. 64-godišnja zvezda priznala je u svom novom intervjuu izazove sa kojima se suočava kao mama i izazove sa kojima se njena deca suočavaju odrastajući „sa mamom poput nje“.

„Izazov je odrastati sa mamom poput mene“, rekla je pevačica i dodala da „niko ne daje uputstvo za upotrebu. Morate učiti iz svojih grešaka. To je posao koji oduzima mnogo vremena. I to je iscrpljujuće jer nikad nema odmora."

Dva puta udata i razvedena zvezda majka je 26-godišnje Lurd Leon, 22-godišnjeg Roka Ričija, 17-godišnjeg Dejvida Bande Čikonea, 16-godišnjeg Mersi Džejmsa Čikonea i 10-godišnjih blizanaca, Estere i Stel Čikone. Madona je priznala da nije savršena majka, ali je, kako je rekla, veoma ponosna na svoju porodicu: „Ono što me najviše raduje je da vidim kako otkrivaju svoju kreativnost i koliko je ona autentična. Nikada nisam ohrabrivala svoju ćerku Lolu da se bavi muzikom ili svog sina Roka da crta, ali oni su oduvek bila deca sa strašću za umetnost i muziku i srećna sam što su našli načina da se izraze. Imam poštovanje i divljenje prema njima i za ono što rade“, rekla je Madona.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group