La Dolce Vita: 10 legendarnih stajlinga Monike Beluči

Za Moniku Beluči vreme nikada nije predstavljalo problem. Njena bujna smeđa kosa, predivno lice i beskrajna seksualna privlačnost ostaju nepromenjeni bez obzira na to koliko godina prođe, a to je zato što lepota zaista dolazi iznutra.

Sa 56 godina to dokazuje kategoričnije nego ikad, imajući ispunjen život, ali i izuzetno uspešnu karijeru glumice, ali i modela.

2018. godine, svojim učešćem u francuskoj satiričnoj komediji Call My Agent, govorila je o tome kako se ljudi prema njoj ponašaju kao prema Moniki Beluči. U pokušaju da se prikrije skrivajući svoj pravi identitet za potrebe serije, postaje plavuša i potvrđuje da na kraju nije važno šta nosite, kakva vam je kosa, kako vam telo izgleda. Ako zračite temperamentom i karakterom, sve ostalo je sporedno.

Naravno, ne možemo zaboraviti njena najupečatljivija pojavljivanja, a posebno ona na crvenom tepihu. Slip haljine bile su njen najjači saveznik za ove prilike i ako pogledate najlepše koje je nosila, shvatićete zašto. Muza brenda Dolce & Gabbana, šarmantna zvezda nas uvek inspiriše načinom na koji je uhvaćena u objektivu i zato okupljamo neke od njenih najpoznatijih trenutaka od 90 -ih do ranih 2000-ih. 

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group