Konačno je postalo poznato zašto su se Viktorija Bekam i Nikola Pelc posvađale - sve zbog haljine

Nikola Pelc i Bruklin Bekam su konačno prekinuli ćutanje i prvi put su oboje prokomentarisali glasine o porodičnom neslaganju.

Obožavaoci veruju da postoji velika tenzija između Viktorije Bekam i njene nove snaje. U zajedničkom intervjuu, par je otkrio šta se zaista dešava. Istina, njihove izjave se ne poklapaju baš.

Prema Nikolinim rečima, uzrok sukoba je bila njena venčanica. U početku je Viktorija trebalo da napravi venčanicu za devojku: „Stvarno sam to želela, ali nekoliko meseci pre ceremonije shvatila je da njen atelje ne može da se nosi sa ovim zadatkom. Tako da sam morala da izaberem drugu haljinu. Ona se protivila i tako je sve počelo“.

Bruklin je dodao da se sada "svi slažu" u klanu Bekam-Pelc. Inače, i sama Viktorija se na venčanju pojavila u haljini sopstvenog brenda, a stajling Nikole Pelc kreirao je Pjerpaolo Pičoli, kreativni direktor brenda Valentino.

Priča o svađi između Viktorije i Nikole traje već mesecima. Ranije ove nedelje, 27-godišnja naslednica podelila je objavu u kojoj su fanovi odmah videli nagoveštaj šta se dešava.

U svom poslednjem iskrenom intervjuu, najstariji sin Viktorije i Davida takođe je govorio o sudbonosnoj odluci da spoji prezimena. „Samo sam pomislio, 'Oh, možemo da započnemo novo poglavlje i biće tako sjajno imati svoju decu i male Pelc Bekame.' Bruklin ne krije želju da postane otac, pa će možda beba biti savršena dokaz njihovih osećanja. Ni sama Nikola ne razmišlja unapred, ali je svakako srećna sa svojim mužem.

„Ne planiramo da imamo decu u narednoj godini. Ali mi bismo voleli da jednog dana imamo veliku porodicu, želeli bismo da imamo svoju decu i voleli bismo da usvojimo dete. Velika stvar kod nas je to što nam ništa ne treba od drugih. Samo se stvarno volimo. Ne treba mi ništa od njega ili njemu od mene“, priznala je Pelc.

Sada je Bekam ozbiljno zainteresovan za umetnost kuvanja, a u slobodno vreme voli da fotografiše svoju ženu. Možda će uskoro ljubavnici kreirati svoj rijaliti šou ili otvoriti pab. Osim toga, sada se Bruklin često obraća za poslovne savete 80-godišnjem milijarderu Nelsonu Pelcu, a ne njegovoj majci ili legendarnom ocu. Možda je porodica malo ljubomorna, jer je njihovo najstarije pile konačno izletelo iz roditeljskog gnezda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group