Lifestyle - Celebrity

Ko je mogao a ko je na kraju dobio poznate uloge u vašim omiljenim filmovima

Svet slavnih ličnosti je i više nego interesantan.

O svojim omiljenim glumcima i glumicama, čini se da znamo više nego oni sami. A da li ste razmišljali ikad o tome kako bi vaši omiljeni filmovi, sa vašim omiljenim glumcima i glumicama izgledali da je datu ulogu odigrao neko drugi? Harry Potter ne bi bioisti bez Rona Weasley-ja, zar ne. Ni simpatični Forest Gamp ne bi ostavio onako snažan utisak da ga nije odigrao Tom Hanks.

Većina izuzetno jakih likova sa filmskog platna postaje gotovo nerazdvojna od glumaca koji su ih glumili. Međutim, ispostavlja se da su nama omiljene uloge vrlo lako mogle da budu dodeljene potpuno drugačijim glumcima. U našoj galeriji vam otkrivamo o kojim se to glumcima i poznatim filmovima radi, kao i koji su to glumci "za dlaku" mogli da glume u vašem omiljenom filmu. Uz neizostavno pitanje "šta bi bilo, kad bi bilo?", pustite mašti na volju i zamislite kako bi Will Smith odglumio glavnu ulogu u Matrixu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group