Kloi Kardašijan i Tristan Tompson su postali roditelji po drugi put

Kloi Kardasijan

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson su postali roditelji po drugi put i nakon ćerke, dobili sina koji bi mogao biti savršena šansa da se par ponovo pomiri!

Zvanični predstavnik para već je izvestio da su TV zvezda i 31-godišnji NBA igrač postali roditelji zahvaljujući surogat majci. Dobre vesti su postale poznate prošlog meseca, uprkos njihovom rastanku u januaru.

„Kloi je neverovatno zahvalna izuzetnoj surogat majci na tako divnom poklonu. Želeli bismo da zamolimo fanove za privatnost kako bi Kloi mogla da se fokusira na svoju porodicu“, rekao je predstavnik Kloi Kardašijan.

Kloi Kartdasijan sa cerkom

Podsetimo, Kardašijan i Tompson su počeli da se zabavljaju 2016. godine, a 2018. dobili su ćerku Tru. Međutim, ljubavnici su raskinuli u junu 2021. zbog stalnih neverstva Tompsona, ali su se nakon nekog vremena ponovo pomirili. Dodatak porodici usledio je nakon što je rijaliti zvezda progovorila o svojim problemima sa začećem deteta. Tokom premijerne epizode ​​poslednje sezone serije Keeping Up With the Kardashians u martu 2021. godine, zvezda je govorila o velikom riziku sa kojim bi se suočila tokom moguće trudnoće.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group