Kejt Midlton objavila da boluje od raka - Pogledajte video

Kejt deluje optimistično i pojašnjava da se nije znalo od čega boluje kada je otišla na operaciju abdomena.

Tačku na scenarije o nestanku i o svom zdravlju stavlja princeza od Velsa Kejt Midlton, koja je u video izjavi objavila da boluje od raka. Detalji o raku nisu poznati, ali Kensingtonska palata je uverena da će se princeza potpuno oporaviti.

Princezina izjava objašnjava da kada je bila podvrgnuta operaciji abdomena u januaru, nije se znalo da postoji rak. Međutim, testovi nakon operacije su otkrili da ipak postoji. Zbog toga je njen medicinski tim preporučio da se podvrgnem preventivnoj hemoterapiji i sada je u ranoj fazi lečenja.

Princeza je rekla da misli na sve one koji su oboleli od raka, dodajući: „Molim sve koji se nose sa ovom bolešću, u bilo kom obliku, da ne gube veru i nadu. Niste sami." Kejt Midlton je rekla da je za oporavak od operacije bilo potrebno vreme i da joj je sada prioritet porodica. „Vilijam i ja dajemo sve od sebe da to rešimo i želimo privatnost za dobro naše mlade porodice“, rekla je ona.

U svojoj izjavi snimljenoj na video snimku, govorila je o podršci svoje porodice: „Imati Vilijama pored sebe takođe je veliki izvor utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su mnogi od vas pokazali, to nam puno znači." Princeza je dodala: „Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarloti i Luju i da ih uverimo da ću biti dobro. Takođe je dodala da je porodici sada potrebno "neko vreme, prostor i privatnost".

Sada se ne očekuje da će se princeza Kejt i princ Vilijam pojaviti sa kraljevskom porodicom na Uskršnju nedelju i za sada neće biti prevremenog povratka princeze na službene dužnosti.

Par se poslednjih nedelja suočio sa nizom zdravstvenih spekulacija i scenarija na društvenim mrežama i u štampi, nakon njene operacije u januaru, ali posebno nakon što je otkriveno da je njena fotografija sa decom fotošopirana.

Nažalost, istina je da boluje od raka, a mi želimo princezi oporavak od ove teške bolesti! 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group