Kejt Midlton i princ Vilijam na crvenom tepihu na dodeli BAFTA 2023

Ove nedelje, princ i princeza od Velsa nisu mogli da propuste crveni tepih na 76. dodeli BAFTA nagrada u Londonu.

Kraljevski par učinio je ovaj vikend posebnim za mnoge jer su proslavili svoj debi na događaju sa novim statusom. Kejt je nosila belu haljinu na jedno rame svog voljenog brenda Alexander McQueen, koju je upotpunila dugim crnim rukavicama i pristupačnim minđušama iz Zare.

Što se 40-godišnjeg princa Vilijama tiče, on je ostao veran elegantnom crnom odelu, leptir mašni i lakovanim cipelama. Ceremoniju su vodili Ričard Grant i TV voditeljka Alison Hamond, a nagrade su uručile Džulijana Mur, Sofi Tarner, Džodi Tarner-Smit, Redž Pejdž i Ketrin Zita Džons.

Princ Vilijam je ovde sa razlogom, pošto je predsednik Britanske akademije za filmsku i televizijsku umetnost od 2010. godine. On i njegova supruga su takođe obeležili povratak nakon što su propustili dve prethodne ceremonije. 2021. godine, Vilijam se povukao iz BAFTA nakon smrti svog dede princa Filipa u 99. godini. Vojvoda od Edinburga bio je prvi predsednik akademije. Prošle godine je najavljeno da se Vilijam i Kejt neće pojaviti na dodeli nagrada zbog nedostatka vremena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group