Kejt Hadson će uskoro objaviti muzički album

Objava glumice o novom koraku u njenoj karijeri.

Kejt Hadson, osim što je poznata po nastupima u najpoznatijim američkim komedijama, testirala se i u raznim drugim žanrovima na filmu i televiziji. Ipak, ovo će biti prvi put da se oproba u muzičkoj karijeri.

Glumica i ćerka Goldi Hon nikada nije krila svoj talenat, pokazujući u emisijama u filmovima u kojima učestvuje svoje vokalne veštine. Ali nikada nije izabrala dvostruku karijeru, pa se mnogi pitaju zašto, jer Hadson peva bolje od mnogih pop zvezda naše generacije. Na kraju krajeva, nije mogla a da ne ima talenta, pošto je njen biološki otac, Vilijam Luis Hadson, bio muzičar 60-ih godina i učestvovao je do ranih 1980-ih sa svojom braćom u bendu „The Hudson Brothers”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Nakon nekoliko godina razmišljanja, Kejt Hadson je odlučila da je vreme da to uradi, izdavši album, koji je podelila na svom ličnom Instagram nalogu. Uz dve fotografije koje prikazuju kako vežba sa svojim bendom, glumica je napisala: „Konačno sam shvatila da je vreme da zapevam“.  U stvari, među heštegovima koje je koristila bio je #albumincoming, što implicira da je njen album u pripremi, kao i #myikigai, japanska reč koja znači nešto što vam daje svrhu u životu.

Najupečatljiviji trenuci u karijeri Kejt Hadson kada smo čuli njene vokalne mogućnosti je svakako njena scena u filmu „How to Lose a Guy in 10 Days” sa Metjuom Mekonahijem, njeno izvođenje „Cinema Italiano” u adaptaciji mjuzikla „Nine”, kao i nastupi u mjuziklu Glee, gde je igrala učiteljicu plesa, Kasandru Juli.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group