Kejt Blanšet je svojom haljinom u Kanu prenela važnu poruku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Savoir Flair (@savoirflair)

Kejt Blanšet je ukrala šou tokom Filmskog festivala u Kanu.

Pokretom koji je prevazišao modu, dala je glas pitanju koje dira srca mnogih, solidarišući se sa narodom Palestine.

Slavna glumica izabrala je da obuče haljinu koja predstavlja boje palestinske zastave. Ona je na svoj način prenela poruku mira i pravde. Kejt Blanšet je crvenim tepihom prošetala u naizgled jednostavnoj crnoj haljini, koja je, međutim, mnogo više „skrivala” ispod. Jednim pokretom je podigla deo haljine kako bi otkrila zeleni „rep“. U kombinaciji sa crvenim tepihom, crna boja haljine i beli detalji odeće formirali su zastavu Palestine.

Njen stajling je bio impresivan dokaz njene posvećenosti humanosti i socijalnoj pravdi, jer njen izbor da ovu haljinu nosi na tako istaknutom događaju kao što je Filmski festival u Kanu stavlja još veći naglasak na tako važnu poruku.

Potez Kejt Blanšet imao je pozitivne komentare u javnosti. Podsetila nas je na njenu hrabrost i posvećenost vrednostima u koje veruje. Ovo je bio potez koji je dao glas ljudima koji se bore za slobodu i pravdu u Palestini.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group