Kameron Dijaz nam poverava kako je to biti majka po prvi put

Kameron Dijaz i njen suprug Benji Maden su početkom ove godine postali roditelji predivnoj devojčici.

Jedna od najistaknutijih glumica današnjice, osim toga što nas uvek iznova oduševljava svojom pojavom na filmskom platnu, poznata je i po tome što svoj privatni život drži u strogoj tajnosti. Postoji nešto intrigantno u činjenici da morate dobro da se pomučite kako biste saznali nešto o privatnom životu slavne ličnosti.

Po prvi put od kad je postala majka, Kameron nam otkriva kako se oseća u toj ulozi. Ovo osveženje u vidu potpunog otvaranja prema njenim fanovima, tik pre nego što će na svet doneti svoju devojčicu, učinilo je Kameron još popularnijom. Na društvenim mrežama je podelila sa svojim pratiocima činjenicu da uskoro treba da se porodi, ne skidajući osmeh s lica.

Malo bi bilo za istaći da je Kameron oduševljena svojom novom ulogom. Glumica je u svojim ranim 40-tim godinama i sigurno je sa nestrpljenjem čekala ovu nesvakidašnju ulogu. Ona ističe da je majčinstvo najveća sreća u njenom životu, i da je veoma zahvalna što ima priliku da to iskusi. Posebno ističe da se oseća veoma srećnom jer ulogu roditelja deli sa izabranikom svog srca, koji joj je od velike pomoći.

Kameron konstatuje da joj čak ni ova situacija sa Korona virusom odnosno izlacijom ne pada toliko teško, u smislu što mora da sedi kod kuće, jer sa malom bebom najčešće to i radite. Nedostaje joj kontakt sa bliskim prijateljima i njihove posete, ali ona ističe da zaista uživa u komforu svog doma, ispunjenom ljubavlju i nežnošću.

I mada je više nego ikad otvorenija prema svojim obožavaocima, Kameron je istakla da neće deliti putem društvenih mreža bebine fotografije. A mi se slažemo sa njom, da nešto ipak treba da ostane privatno.

Ž.J.

Izvor: Women's Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group