avon akcija za borbu protiv raka dojke

Kako slavne ličnosti izgledaju bez šminke?

14 omiljenih zvezda inspirišu nas da prigrlimo svoju "golu" kožu.

Navikli smo da svetlucaju, sijaju na crvenom tepihu ili na blistavim naslovnicama časopisa sa savršenom šminkom koja ističe njihove atribute i skriva (svaku) nesavršenost. Činjenica je da profesionalna šminka, kada se uradi pravilno, može učiniti čuda i transformisati čoveka, pa joj se uvek pridaje veliki značaj, posebno pre nekog glamuroznog događaja.

Ali postoje i trenuci kada čak i poznate ličnosti više vole „no makeup look“ jer žele da se odmore od teške šminke i puste kožu da "diše".

Čini se da sve više zvezda prihvata sebe i svoje lice takvim kakvim jeste, ne pokušavajući da sakriju bilo kakve fleke, ožiljke ili bubuljice koje s vremena na vreme imaju svi. I ovo je veoma utešno u vreme kada se pojavljuje savršen, besprekoran izgled, koji izaziva stres kod žena (skoro) svih uzrasta.

U galeriji pogledajte poznate ličnosti koje su s vremena na vreme pozirale bez trunke šminke, kao uzor svima nama – da naučimo da nas mogu voleti (i) bez šminke. I, pogodite šta, sve su lepe.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group