Lifestyle - Celebrity

Kako će izgledati dete Amal i Džordž Klunija

Krajem maja, Džordž Kluni je dao intervju u kojem je naveo da deca nisu na listi njihovih prioriteta...

Nedavno su, međutim, zapadni mediji potvrdili da je 54-godišnji glumac, zapravo već spreman da postane otac.

 

Džordž Kluni i Amal su odlučili da je sada pravo vreme da postanu roditelji. Nakon deset meseci u braku, odlučili su da prošire svoju porodicu. Uspešna advokatica Amal trenutno ne uzima dodatne poslove, već samo nastavlja da radi na slučajevima koje već ima i planira da će rođenje deteta dočekati u Londonu naredne godine.

 

Nije još uvek poznato da li će Džordž Kluni i Amal Alamudin uskoro postati roditelji, ali ljubitelji para već pokušavaju da zamisle kako će njihova deca izgledati. Američki dizajner Džo Malins u kombinaciji svežih fotografija Džordža i Amal u posebnom kompjuterskom programu, predstavlja fotografije izmišljenog sina i ćerke poznatog para u dobi od 3-5 godina.

 

Činjenica je da bi dečak bio skoro kopija Džordža Klunija, dok je samo boju očiju nasledio od "majke" Amal. Devojčica, naprotiv, liči na oba roditelja u isto vreme, ima tamnu kosu, a oči i obrve je nasledila od Amal, dok su meke konture lica devojčice iste kao kod Džordža Klunija.

 

U ovom trenutku, informacija o trudnoći Amal Kluni se pojavila u američkom časopisu Life & Style. U novom broju nedeljnika iznad fotografije zajedničkih supružnika stoji naslov: "Otac u 54.! Čekaju bebu."

 

Iako neki mediji već najavljuju da Amal očekuje svoje prvo dete, nedavno se pojavio naslov u novinama, koji je zaprepastio mnoge. Novinari takođe tvrde da buduća majka ima premalo kilograma da bi podnela trudnoću.

 

"Amal Kluni ima samo 44 kilograma. Lekari kažu da joj je hitno potreban period oporavka.", piše na naslovnoj strani jednog američkog nedeljnika.

 

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group