Kajli Džener je za rođendan dobila retku Hermes Birkin torbu od 100.000 dolara

Šta pokloniti devojci koja ima sve? Jedna opcija - izuzetno retku HERMES BIRKIN torbu.

10. avgusta, Kris Džener je svojoj ćerki poklonila trobojnu verziju torbe sa potpisom luksuznog brenda za njen 25. rođendan, koja vredi 100.000 dolara. „Nikada ranije nisam videla ovako nešto“, uzviknula je Kajli, koja već ima na desetine sličnih torbi, dok je odmotavala poklon. „Napravili su samo tri ovakve torbe“, dodala je, pokazujući prednju stranu svoje torbe.

Rijaliti zvezda i mlada poslovna žena je tom prilikom nosila prozirnu haljinu sa šljokicama i takođe je odmotala par Hermes narandžastih kutija u kojima su bile papuče od jagnjeće vune vredne 1.025 dolara.

Kajli je rođendan proslavila na jahti i okupila najbliže ljude. "Najbolji rođendan ikada", napisala je Kajli na snimku, pre nego što je otkrila da je rođendan proslavila sa mamom Kris, sestrama Kendal Džener i Kim Kardašijan i najboljom prijateljicom Anastasijom Karanikolau.

45 miliona TikTok fanova Kajli Džener imali su pomešana osećanja dok su gledali video sa ovog rođendana. „Pitam se kako je živeti tako raskošno“, prokomentarisao je jedan pratilac. "Kako uopšte dati rođendanski poklon milijarderu?" upitao je drugi fan. „Za rođendan sam otišao u lokalnu zalogaonicu“, našalio se treći.

Ovo nije prva luksuzna stvar brenda Hermes za slavljenicu. Ona je ponosna vlasnica ekskluzivnih Birkinstocks sandala od 76.000 dolara koje su napravljene od recikliranih Hermes Birkin torbi, a jednom je čak dobila i manikir u skladu sa njenom krokodilskom torbom od 300.000 dolara sa dijamantima. Kolekcija luksuznih dodataka Kajli Džener procenjena je na 500.000 dolara, ali je od tada porasla i po veličini i po vrednosti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group