Julia Roberts je objavila retku fotografiju sa suprugom

Poznata glumica proslavila je 19. godišnjicu braka sa Danielom Moderom i rekli bismo da njihovo vreme tek dolazi!

Julia Roberts, najlepši osmeh Holivuda i njen suprug Daniel Moder proslavili su 19. godišnjicu braka, a poznata glumica je želela da podeli njihovu fotografiju na društvenim mrežama iako često ne deli svoju privatnost sa fanovima.

"19 godina. I sada počinjemo", napisala je Roberts u natpisu fotografije na kojoj se vidi kako se grli sa suprugom.

Julia Roberts upoznala je 52-godišnjeg Daniela na snimanju filma "The Mexican", gde je glumila sa Bradom Pittom. Par se venčao 4. jula 2002. godine na ranču u Novom Meksiku i imaju 14-godišnjeg sina Henryja Daniela i 16-godišnje blizance Hazel Patriciu i Phinnaeus.

U ranijem intervjuu za People, glumica je otkrila da je Moder „fantastičan čovek“ sa kojim se „jako zabavlja“: „Zajedno bismo odlazili na posao, sve vreme bili zajedno i zajedno se vratili kući. Zar bi imalo smisla postaviti pitanje, „Ljubavi, kako si provela dan?“ Dakle, kad bismo se vratitili kući, ne bismo pričali o poslu, što je bilo zaista divno", otkrila je tajnu uspeha Julia Roberts i naglasila da svaki dan kada vidi kako se njen suprug vraća kući to je kao san koji se ponavlja. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group