Irina Šajk i Bredli Kuper će uskoro ponovo postati roditelji

„Shvatili su da žele ponovo da budu zajedno i da prošire porodicu“, rekli su izvori bliski Bredliju Kuperu i Irini Šajk.

Prema izveštajima medija, bivši par Irina Šajk i Bredli Kuper, čini se da žele da prošire svoju porodicu i da svojoj petogodišnjoj ćerki „poklone“ brata ili sestru. Njih dvoje su se upoznali 2015. i brzo su postali par, dobivši ćerku 2017. Međutim, pre 3 godine, 2019, objavili su raskid, na veliko nezadovoljstvo fanova jer su bili jedan od najlepših poznatih parova.

Međutim, njihovi odnosi su i posle razvoda bili bolji nego ikad, što nisu krili. Trudili su se da provedu vreme sa svojom ćerkom i zapravo su ovog leta odlučili da svi zajedno provedu svoj letnji odmor na Bahamima. Tada je Šajk objavila i fotografiju sa Kuperom, na kojoj su izgledali srećni i nasmejani dok uživaju u egzotičnom odmoru.

Oboje su više puta izrazili svoje divljenje i poštovanje jedno drugom. I posle razvoda navode da postoji veoma dobra komunikacija i saradnja, želeći najbolje svom detetu. Iako su i Šajk i Kuper pokušali da nastave sa svojim životom i uđu u nove veze, stvari nisu išle baš najbolje, pošto su posle nekog vremena raskinuli. Šajk je izlazila sa Kanjeom Vestom nakon njenog rastanka od Kupera, ali kakva god da je bila njihova veza, nije dugo trajala, dok je u isto vreme Kuper izlazio sa Humom Abedin (savetnikom Hilari Klinton), to se ipak nije razvilo u ozbiljnu vezu.

I dolazimo do današnjeg dana, gde su izveštaji da par želi da bude zajedno i da radi na proširenju porodice intenzivniji nego ikada. Krajem prošlog meseca njih dvoje su zajedno proslavili Noć veštica, a Irina je objavila fotografiju sa svojim medvedom - Kuperom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

U novoj publikaciji Page Six izvori navode da su Irina i Bredli kroz porodične trenutke koje su proveli zajedno sa ćerkom shvatili da žele ponovo da budu zajedno i imaju još jedno dete. Iako njih dvoje ne razmišljaju o mogućnosti braka, prioritet su dali dobrobitu svoje porodice, predomislili su se i poželeli da ponovo budu zajedno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group