Insajderi otkrivaju da Dženifer Lopez želi bebu sa Benom Aflekom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pre skoro dve godine venčali su se Ben Aflek i Dženifer Lopez.

Već tada su izvori bliski paru otkrili da je par pričao o zajedničkom detetu, ali glumac se nije složio. Pevač već podiže blizance iz prethodnog braka, a njegova bivša supruga, glumica Dženifer Garner tokom braka sa njim je rodila je troje dece  Serafinu, Vajolet i Semjuela.

Nedavno je postalo poznato da je Lopez uspela da nagovori svog muža da imaju bebu. Bliski prijatelji para su podelili: „Uznemiravala ga je dok nije pristao. Insajderi su primetili da je Ben Aflek pristao jer želi da vidi svoju ženu srećnu: „Ben je bio apsolutno srećan u njihovoj mešovitoj porodici, koju već imaju. On voli decu, pa je pristao da ima još jedno. On želi da Dženifer bude srećna.”

Dženifer planira da lično intervjuiše svaku surogat makju, vidi kako žive i prisustvuje svakom pregledu kod lekara. Ona priča o tome beskrajno. Benu je bilo lakše da se složi sa njom, ali razume u šta se uvukao.

Situacija postaje sve napetija!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group