avon akcija za borbu protiv raka dojke

Helena Kristensen nam pokazuje svoju fantastičnu vikendicu

Na dva sata od Njujorka nalazi se raj na zemlji!

Helena Kristensen je poznata po svojoj divnoj estetici i dobrom ukusu i dovoljno je videti njenu kuću da biste to saznali. Tokom karanitna, ona je sa svojim fanovima na društvenim mrežama podelila fotografije svoje boemske kuće dajući nam ideje kako da kreiramo vrhunski mix&match.

Sada je legendarna manekenka 90-ih podelila fotografije svoje fantastične vikendice povodom fotografisanja koje je uradila za The Sunday Times Style.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Na samo dva sata od Njujorka, nalazi se njen raj na zemlji gde je u potpunosti okružena prirodom. Kao i u njenoj kući i u vikendici preovladava mix & match. Vintage nameštaj, šareni ćilimi i pokrivači, keramičke vaze i sveže cveće zvezde su u svakom uglu kuće.

Eksterijeri su impresivni jer je zelenilo svuda. Dve drvene baštenske stolice nalaze se pored kamenog bazena koji podseća na jezero dok kamena staza poziva da istražite ovo mesto.

U galeriji pogledajte kako izgleda vikendica Helene Kristensen u kojoj „puni baterije“ i uživa daleko od gradske vreve.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group