Hejli i Džastin Biber romantičnim snimkom najavili da čekaju bebu

Neosporno najpopularnija it-devojka mlade generacije Hejli i pevač Džastin Biber čekaju svoje prvo dete.

Najpopularniji par na društvenim mrežama najavio je to (naravno!) putem Instagrama objavljujući šarmantne fotografije. Hejli na fotografijama nosi providnu venčanicu na kojoj se jasno vidi zaobljeni stomak buduće majke. Fotografije su se na Hejlinom nalogu pojavile bez komentara, samo sa oznakom oca deteta, odnosno supruga manekenke - Džastina Bibera.

Iako su tokom veze raskinuli nekoliko puta, Hejli Biber i Džastin Biber su u skladnom braku već 5 godina. Uprkos medijima, koji stalno pokušavaju da ih uvuku u novu romansu ili pripišu bračnu krizu, par izgleda ne mari za glasine i ponosno korača kroz život zajedno.

Glasine o trudnoći čule su se mnogo puta iza kulisa, ali ove izveštaje oni nikada nisu potvrdili. Na Tik Toku su se pojavili razni video snimci (naravno sa milionima pregleda) sa navodnim dokazima o zaobljenom stomaku zvezde, ali vreme je prolazilo i nije bilo vesti o potvrdi.

Par je sada vest o svom potomstvu objavio 9. maja uveče putem društvenih mreža. Hejli Biber je na svoj nalog dodala šarmantan video na kome se ona i njen suprug ljube, grle i dodiruju stomak. Na snimku se takođe vidi da je par obnovio svoje venčane zavete (Džastin i Hejli su propadnici hrišćanske crkve).

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group