Hari Stajls i Olivija Vajld izdominirali u Gucci odevnim kombinacijama na festivalu u Veneciji

Svi u Harijevoj kući definitivno nose Gucci!

Hari Stajls i njegova saputnica Olivija Vajld pojavili su se zajedno u raskošnoj odeći modnog brenda Gucci na Filmskom festivalu u Veneciji.

Projekcija njihovog zajedničkog filma „Ne brini, draga“ na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji bila je odličan razlog da prošetaju u najnovijim kreacijama brenda Gucci sa kojim Hari već godinama sarađuje. Protagonista kontroverznog trilera izašao je na scenu u tamnoplavom odelu sa plavom košuljom i oštrom kragnom. Hari je upotpunio kombinaciju belim čizmama iz GUCCI HA HA HA kolekcije i prstenjem po meri. Stajls se takođe opredelio za naočare dostojne Eltona Džona iz iste linije, koje nas zaista zadivljuju svojom geometrijom.

Njegova voljena Olivija Vajld zadivila je sve u žutoj haljini brenda Gucci, koja je bila ukrašena perjem. Haljinu u jarko žutoj boji upotpunila je draguljima, noseći dijamantsku ogrlicu i prstenje.

Romantični par u poslednje vreme hoda po tankom ledu, kada je u pitanju njihov odnos posebno usred optužbi da je na snimanju filma bilo mnogo razloga za brigu. Tako su se u ponedeljak ponovo okupili na crvenom tepihu sa glavnom damom Florens Pju, iako je štampa pisala da je u neprijateljskim odnosnima sa Olivijom Vajld. Slučajnost ili ne, Pju (26) nije stajala pored Olivije Vajld i Harija Stajlsa kada je pozirala sa grupom.

„Florens je sila, tako smo zahvalni što je uspela da dođe večeras uprkos tome što je bila zauzeta produkcijom. Što se tiče svih ovih beskrajnih tabloidnih tračeva i buke, internet hrani sam sebe. Ne smatram potrebnim da doprinosim tome“, rezimirala je Olivija na konferenciji za novinare.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group