Frizura Barbare Palvin inspirisana stilom Brižit Bardo

Ovih dana se održava 80. Međunarodni filmski festival u Veneciji, a osim kinematografskog interesovanja, ne možemo, a da se ne fokusiramo na modu i lepotu.

Na festivalu se pojavio veliki broj lepotica, a jedna od njih imala je impresivnu šminku i frizuru – reč je o modelu Barbari Palvin.

Barbara Palvin „donela“ je kultnu frizuru Brižit Bardo na crveni tepih Venecijanskog filmskog festivala i na prvi pogled možemo reći da je to jedna od najboljih verzija koju smo videli.

Frizer i stilista Oven Guld nije kopirao frizuru legendarne glumice već se pobrinuo da predstavi moderniju verziju i u tome leži tajna uspeha.

Barbara Palvin pojavila se na premijeri filma „Jadnici“ Jorgosa Lantimosa, noseći zadivljujuću crnu haljinu izvezenu sitnim šljokicama i izrezima. Međutim, njena frizura je privukla pažnju. Oven Guld je na svom ličnom Instagram nalogu podelio fotografije samog procesa i krajnjeg rezultata.

Dugu kosu Barbare Palvin koja je bila uvijena u lokne pokupio je u punđu, dok su duge šiške padale preko njenog lica. Rezultat - seksi i nepretenciozna frizura!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Owen Gould (@owengould)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group