Filmski festival u Kanu: Prvi nastupi sa crvenog tepiha

...jer za razliku od Met Gala, događaj održava eleganciju na visokom nivou.

Kan, Francuska rivijera, raj gde se elegancija susreće sa filmom i moda izražava sedmu umetnost. Svake godine, lepota, sjaj i luksuz spajaju se na Kanskom filmskom festivalu, stvarajući atmosferu čistog glamura i nudeći panoramski horizont sofisticirane mode.

Filmski festival u Kanu nije samo filmski festival, to je omiljeni događaj za svetsku modnu zajednicu, gde filmske zvezde, kreatori i fanovi velikih imena zaslepljuju svojim izgledom na crvenom tepihu.

Od zadivljujućih haljina visoke mode do najekstravagantnijih dragulja koji se graniče sa ekstravagancijom, moda na Kanskom filmskom festivalu je modna pista luksuza. Svaki nastup je prava priča, a ove godine crveni tepih ima nekoliko da nam ispriča. Bar za sada, vidimo kako vlada prefinjenost kakvu smo nekada poznavali i kreacije koje ističu ženu, a ne otkrivaju je. Za razliku od ostatka crvenih tepiha na kojima vlada „naked“ moda, u Kanu preovladava glamur starog Holivuda!

U galeriji pogledajte stajlinge koji su nas očarali...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group