Filmski festival u Kanu 2022: Nastupi koji su se istakli na crvenom tepihu

75. Međunarodni filmski festival u Kanu počeo je impresivnim nastupima na crvenom tepihu.

Zavesa se podigla u utorak uveče, 17.05. i naravno svi blicevi su bili usmereni ka crvenom tepihu. Na ceremoniji otvaranja premijerno je prikazan film „The Final Cut“ („Coupez!“) Mišela Hazanaviciusa.

Ova manifestacija naravno nije prošla bez elegantnih zvezda koje su svojim stajlinzima privukle pažnju javnosti. Posebno se istakla glumica Rebeka Hol koja je blistala u kreaciji u kontrastnoj crvenoj i roze boji, kao i Eva Longorija i Džulijan Mur koje su zablistale u sjajnim kreacijama poznatih modnih kuća. 

Od glamuroznih pojavljivanja zvanica na ceremoniji otvaranja izdvojila su se dva trenda: jedan svakako ima veze sa jarko ružičastom nijansom kojoj je Valentino posvetio čitavu kolekciju i drugi, veoma impresivan nakit, često neprocenjiv, koji je blistao i upotpunio skupocene stajlinge zvezda.

Ko se svojim stajlingom posebno istakao na ceremoniji otvaranja filmskog festivala u Kanu pogledajte u galeriji fotografija!

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group