Džoni Dep raskinuo sa advokaticom Džoel Rič

Džoni Dep i advokatica Džoel Rič, koja ga je zastupala u tužbi za klevetu, više nisu zajedno!

Još u septembru, insajder je otkrio da su 59-godišnji glumac i aktivistkinja za ljudska prava sa sedištem u Londonu u vezi, ali kako se ispostavilo, to nije bilo ozbiljno. Džoel Rič je bila u Depovom pravnom timu tokom njegovog postupka za klevetu protiv tabloida The Sun, koji je izgubio u novembru 2020. Glumac je tužio britanski list jer ga je nazvao "nasilnikom nad ženama", ali je sud zaključio da su navodi publikacije u suštini tačni, a njegova bivša supruga Amber Herd svedočila je u prilog tim navodima.

Rič ove godine nije bila među advokatima u sličnom slučaju za klevetu. Iako ga nije zvanično zastupala tokom suđenja, advokatica je ipak prisustvovala nekim suđenjima u Virdžiniji kako bi Depu dala podršku u sudnici. Istovremeno, fotografisana je sa slatkim osmehom na licu dok je hodala pored glumca, a zatim je u pauzi ispred sudnice gledala nešto na njegovom telefonu. Prema njenoj biografiji, Džoel pomaže pojedincima i porodicama u očima javnosti da zaštite svoju privatnost i reputaciju. Pored toga, advokatica ima iskustvo u sporovima o kleveti, privatnosti i autorskim pravima.

Posle pobede na sudu o kojoj se najviše pričalo ove godine, Dep je rekao da najbolje za njega tek dolazi, jer mu je porota vratila život. On je takođe zahvalio svom nepokolebljivom pravnom timu, koji je uradio veliki posao pomažući mu da dokaže istinu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group