Džoni Dep je u novoj vezi! Ko je njegova devojka?

Džoni Dep i njegova nova devojka Džoel Rič mesecima su skrivali svoju vezu od znatiželjnih paparaca.

Uprkos tome što nije imala zvaničnu ulogu u pobedničkom suđenju za klevetu, aktivistkinja za ljudska prava je skoro svakog dana suđenja, koje je trajalo od 11. aprila do 1. juna, fotografisana u sudnici u Virdžiniji.

Džoel Rič (37), zastupala je Džonija (59) u njegovoj tužbi za klevetu u Velikoj Britaniji 2020. protiv lista Sun. Uprkos teškom gubitku u to vreme, par se davio u osećanjima. Prema beskrajnim fotografijama iz zgrade suda i van nje, Rič je stigla sa zvezdom Pirata sa Kariba, pravila mu društvo u prvom redu, opraštala se od obožavalaca na kraju dana, napuštala zgradu sa Džonijem, pa čak i odlazila sa njim u istom autu. Paparaci su čak uhvatili i trenutak kada se sa osmehom nagnula ka njemu dok joj je Dep nešto pokazivao na svom telefonu. Kako ovo ranije nismo primetili?

Iako su ljubavnici pokušali da stvore privid isključivo profesionalne veze, izvor je rekao da je advokatica zaista bila na nedavnom ročištu iz "ličnih" razloga, uglavnom da bi podržala svog muškarca. Ne zna se tačno kada je njihova veza postala romantična, jer glumčevi predstavnici nisu komentarisali. Međutim, insajder je rekao da su se u ranim fazama udvaranja tiho sastajali u hotelima. Nadamo se da će par uskoro izaći iz senke i da ćemo bolje upoznati Džoel.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group