Dženifer Lopez kao disko diva tokom humanitarne gala večeri u Italiji

Dženifer Lopez je ostvarila svoju fantaziju da bude prava disko diva!

Pevačica se u subotu pojavila na dobrotvornoj večeri LuisaViaRoma u Italiji, koja je održana u znak podrške UNICEF-u. Manifestaciju je otvorila svojim kultnim hitovima „If You Had My Love“ i „Waiting for Tonight“. Zvezda je za tu priliku nosila bodi sa zebrastim printom i prozračni ogrtač sa nojevim perjem. Naravno, zahvalila se svim svojim fanovima na prisustvu i podelila svoja sećanja na ovaj jedinstveni žanr.

„Danas vam dajemo diskoteku. Znate li na šta me ovo podseća? Podseća me na vreme kada sam bila devojčica u Bronksu. Moja mama je gledala te dodele nagrada, te velike svečanosti. Sećate se kako su prikazivali zvezde na TV-u? I uvek je tamo nastupala neka neverovatna pevačica, na primer, da li se sećate Done Samer? I neverovatna gospođica Dajana Ros. Izašle bi sa sjajnom frizurom i u prelepim haljinama. Volela sam da šetam po kući u svetlucavim haljinama, samo sam želela da živim u svetu sjaja. Ali nikada to nisam mogla da uradim sama. Ljudi, da li vam neće smetati da večeras ovde sa vama ostvarim svoju fantaziju o disko divi“, pitala je prisutne u sali.

Dženifer, koja se nedavno venčala sa Benom Aflekom, ubrzo je nastavila ovo posebno veče sa pesmama Glorije Gejnor, Glorije Estefan i Čaka Kan. Pre nego što je završila svoj epski scenski nastup, Dženifer je izrazila zahvalnost svojoj posvećenoj publici. „Dajem vam svoje srce. Dajem van sve što imam. Volim vas. Hvala vam“, dodala je Džej Lo.

Zvezda je takođe pokazala magičnu transformaciju kada je njen izgled sa životinjskim printom nestao tokom nastupa, ostavljajući je u svetlucavom kupaćem kostimu ukrašenim dijamantima. Domaćin događaja bio je Džejmi Foks, koji je pomogao na aukciji sa 22 lota, uključujući i par karata za premijeru najnovijeg filma Leonarda Di Kaprija. Pored Lopez i Lea, specijalnoj proslavi prisustvovali su i Kejsi Aflek, Vanesa Hadžens, Džared Leto i Ansel Elgort.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group